4.000 euro korting op nieuwe Honda CR-V Hybrid

0

Honda komt volgend jaar met een nieuwe editie van de CR-V. Dit betekent dat de importeur zachtjesaan werk moet gaan maken met het opruimen van de voorraad exemplaren van de huidige editie. En dat gebeurt niet echt op een zachtzinnige manier. Althans, Honda biedt de hybride CR-V nu aan met een voordeel dat kan oplopen tot wel 4.000 euro.

De CR-V e:HEV Hybrid, zoals het model volgens Honda speak officieel heet, is snel leverbaar en mag weg met 3.000 euro voordeel. Daarnaast ontvangt de klant in de maand april nog eens 1.000 euro extra inruilpremie. Dit betekent tijdelijk een besparing tot wel 4.000 euro op de nieuwe Honda CR-V e:HEV Hybrid.

De CR-V is een zelf opladende hybride. Men hoeft hem dus niet aan te sluiten op een stopcontact of de reis plannen af te stemmen op de beschikbare oplaadstations. De CR-V genereert zelf energie tijdens het rijden. De kortingsactie is geldig tot en met 30 april. Wees er snel bij want de voorraad is beperkt!

 

 

Reageren is niet mogelijk.