Prijs vergelijking Nissan Juke Hybrid Première Edition

0

De afgelopen tijd heb jij op deze website al diverse keren kunnen lezen over de komst van een hybride versie van de Nissan Juke. Inmiddels zijn ook de prijzen bekend. Dat was voor Autointernationaal aanleiding om die te vergelijken met de tarieven van concurrenten.

De Juke Hybrid debuteert als Première Edition. Normaliter komen dit soort gelimiteerde introductie uitvoeringen niet in aanmerking voor een prijs vergelijking, maar omdat er nu pas beeldmateriaal is van die tijdelijk leverbare variant, wordt er nu een uitzondering gemaakt.

NissanJukeHybridPremièreEdition2

Nissan Renault Toyota
Juke Arkana Yaris Cross
1.6 Hybrid Première Edition 1.6 E-Tech Hybrid Intens 1.5 Hybrid Executive
35.890 euro 36.890 euro 37.295 euro

NissanJukeHybridPremièreEdition

De Juke Hybrid Première Edition is de duurste, maar ook de meest luxe versie. Zijn standaarduitrusting omvat automatische airconditioning, een 7 inch digitaal instrumentarium, parkeersensoren voor & achter, elektrisch inklapbare spiegels, een armsteun tussen de voorstoelen, getinte achterruiten, 17 inch lichtmetalen velgen, techniek voor gedeeltelijk autonoom rijden op de snelweg, dodehoekbewaking, een vermoeidheidsdetector, verwarmbare voorstoelen, een Bose audiosysteem, led mistlampen, 2-kleurige afwerking met contrasterende elementen voor het exterieur & interieur, 19 inch zwarte velgen, verlichte dorpels, een 360 graden camera’s en exclusieve details. De Juke Hybrid Première Edition gaat 35.890 euro kosten. De geëlektrificeerde cross-over is vanaf 1 juni te bestellen.

NissanJukeHybridPremièreEdition3

Reageren is niet mogelijk.