Nieuwe Volkswagen ID.4 Pure: scherp geprijsd, rijk uitgerust

0

Als Pure is de Volkswagen ID.4 bereikbaarder dan ooit. De elektrische Duitse cross-over is er in deze vorm namelijk al vanaf 43.690 euro. Met deze scherpe prijs komt de ID.4 Pure in aanmerking voor de SEPP-subsidie van 2.950 euro voor elektrische auto’s. Daardoor is deze Volkswagen nu al te rijden vanaf 40.740 euro.

De Pure, de nieuwste uitvoering binnen de ID.4 range, biedt led verlichting en 18 inch lichtmetalen ‘Falun’ velgen. Blikvangers in het interieur zijn het multifunctionele stuurwiel en het grote (25,4 cm) touchscreen van het ‘Ready to Discover’ multimediasysteem inclusief draadloos App-Connect. Lane Assist, de adaptieve cruise control en parkeersensoren voor & achter dragen volgens Volkswagen bij aan een ontspannen, comfortabele en veilige rijervaring.

VolkswagenID4Pro2

De ID.4 Pure wordt geleverd met een 52 kWh accupakket. Daarmee is een actieradius van 361 kilometer haalbaar. Tot de diverse oplaad mogelijkheden behoort 3-fase snel laden met 135 kW.

De SEPP subsidie is ook te gebruiken bij private lease. Daarmee kan er nu tijdelijk met de ID.4 Pure worden weggereden voor een all-in maandbedrag vanaf 639 euro. De ID.4 Pure wordt geleverd met maximaal 7 jaar onderhoud. Voor de accu geldt een garantietermijn van 8 jaar (óf 160.000 km). Ook de gratis 24-uurs mobiliteitsservice is standaard.VolkswagenID4Pro3

 

Reageren is niet mogelijk.