Belgische BMW dieven hebben het allemaal gemunt op één onderdeel

0

Er is een enorme plaag aan autodiefstallen aan de gang in België. De autodieven hebben daarbij één specifiek object op het oog: het BMW M-stuur. Het gebeurde allemaal in een mum van tijd.

De BMW M-sturen zijn erg in trek op de zwarte markt, vooral omdat ze stukken duurder zijn dan de standaard exemplaren. De Belgische politie bevestigt dat dieven het meestal gemunt hebben op het sportstuur en de middenconsole van BMW modellen.

De politie geeft een bruikbare tip: “Parkeer jouw auto indien mogelijk in een garage of op een goed verlichte plaats die niet afgelegen is. Sluit het voertuig ook altijd zorgvuldig af. Als de auto een keyless entry-systeem heeft, berg dan de sleutel veilig op. Er bestaan beschermhoesjes of doosjes die het signaal van zo’n autosleutel blokkeren”.

Reageren is niet mogelijk.