Prijs vergelijking Skoda Superb First Edition Hatchback

0

Na de Combi is er nu ook een Hatchback-versie van de nieuwe Superb. Die is in eerste instantie eveneens uitsluitend leverbaar als First Edition.

De in een gelimiteerde oplage beschikbare Superb First Edition wordt standaard geleverd met de 1.5 TSI turbobenzinemotor met mild hybride technologie. De 4 cilinder unit is standaard gekoppeld aan een automatische DSG-transmissie. De Superb Hatchback 1.5 TSI MHEV First Edition is er vanaf 43.490 euro.

Skoda………. Audi……….. BMW…………
Superb Hatchback A3 Limousine 2-serie GC
1.5 eTSI 35 TFSI 18i
First Edition
43.490 euro 42.699 euro 43.181 euro
MercedesBenz…… Peugeot…….. Toyota………
A-klasse Limousine 408 Prius
180 1.2 Hybrid 2.0 Hybrid
Luxury Line GT Dynamic
44.033 euro 44.270 euro 44.695 euro

In de Superb First Edition zijn de Virtual Cockpit (oftewel een digitaal instrumentarium), een groot (13 inch) infotainmentdisplay én zogeheten Smart Dials standaard. Met deze nieuwe draai-drukknoppen met geïntegreerd kleurendisplay zijn functies naar keuze te bedienen. Ook bij de prijs inbegrepen zijn led koplampen, idem achterlichten en led interieurverlichting. Smartphones zijn draadloos te verbinden. De combinatie van parkeersensoren (voor & achter) en de achteruitrijcamera maakt het manoeuvreren eenvoudiger. Ook kan de klant rekenen op 17 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning (met 3 temperatuur zones), Kessy Go (Start- & Stop knop), Virtual Pedal (openen van de achterklep met een voetbeweging), extra getinte ruiten achter en adaptieve cruise control.

SkodaSuperbFirstEditionHatchback2

De 1.5 TSI motor heeft een vermogen van 150 pk. De aandrijflijn kan dankzij de mild hybride technologie bij afremmen energie terugwinnen en die vervolgens gebruiken voor een power boost bij het accelereren of voor het ‘zeilen’ met uitgeschakelde motor. De Skoda Superb Hatchback First Edition is nu te bestellen. De levering start in juni.

Reageren is niet mogelijk.