Meer schakelgemak voor Renault Twingo

0

Rij je in de stad, dan moet je veel schakelen. Als er geen automaat voor handen is, dan moet je zit zelf doen. Omdat niet iedereen daar zin in heeft, gaat Renault haar stadsauto Twingo nu ook in basismotorisering leveren met de EDC versnellingsbak met dubbele koppeling.

Tot nu toe was deze transmissie gereserveerd voor de 0,9 liter TCe turboversie met 90 pk. Nu kan ook de atmosferische versie (1.0 SCe, 70 pk) worden gekoppeld aan de automaat. In eerste instantie is de nieuwe aandrijfcombinatie gereserveerd voor een speciale versie van de Twingo, Midnight genaamd.

Deze speciale editie is gebaseerd op de Dynamique uitvoering en biedt onder andere automatische airconditioning, een regen & lichtsensor, elektrisch verstelbare plus verwarmbare buitenspiegels en het multimediasysteem Radio Connect R & Go .

renaulttwingomidnight2

Cosmetisch kenmerkt de Twingo Midnight zich door 16-inch lichtmetalen velgen, spiegelkappen in de kleur Black Starry, speciale stickers op de flanken en lederen / stoffen bekleding. Renault gaat de actie-uitvoering leveren in 5 carrosseriekleuren: kristal wit, sterrenhemel zwart, maangrijs, vuurrood en ultraviolet:

De Twingo Midnight is er overigens ook in TCe 90 pk uitvoering en/of handgeschakelde versnellingsbak. De Nederlandse prijzen zijn nog niet definitief bekend, maar reken op 15.850 euro voor de 1.0 SCe 70 met handgeschakelde versnellingsbak.

Reageren is niet mogelijk.