Porsche Cayenne zwaait uit

0

Porsche zal later dit jaar de nieuwe Cayenne presenteren. Om de verkopen van de huidige generatie een laatste zetje te geven, komt de importeur nu met zogeheten Platinum Editions van de Cayenne S en S Diesel.

De actiemodellen kenmerken zich door in platina zijdeglans uitgevoerde 21-inch velgen, de sportstoelen uit de Cayenne GTS, carrosserie-afwerking in hoogglas zwart, privacy glas en ‘Platinum Edition’ vermelding op zowel de dorpels als in de hoofdsteunen van de voorstoelen. De bijbehorende zetels zijn op 8 manieren elektrisch verstelbaar en met Alcantara bekleed.


De uitzwaai-edities van de huidige generatie Cayenne worden geleverd in de gewone carrosseriekleuren zwart of wit. Qua metallic is er de keuze uit de tinten rhodiumzilver, carrawit, purpuriet, mahonie of diepzwart.

De 420 pk sterke Cayenne S kost als Platinum Edition 131.300 euro en de Cayenne S Diesel met 385 pk onder de kap 140.100 euro. Daarmee is het duo vrijwel even duur als de standaard versies.

Reageren is niet mogelijk.