Prijsvergelijking Audi e-Tron

0

De e-Tron, de eerste 100 procent elektrisch aangedreven auto van Audi, is vanaf nu te reserveren. Geïnteresseerden die overgaan tot reservering, krijgen het recht om als één van de eersten de daadwerkelijke bestelling te plaatsen.

De e-Tron is zijn laatste testfase ingegaan. Op de autosalon van Genève werd een vrijwel productierijp, gecamoufleerd prototype gepresenteerd (zie foto’s). De e-Tron is een premium SUV die plaats biedt aan 5 personen en bagage. Hij heeft een accupakket met een zeer grote capaciteit en is geschikt voor snel laden. Daarmee, én door standaard Quattro vierwielaandrijving, maakt hij volgens Audi elektrisch rijden zonder compromissen mogelijk.

Door de combinatie van ruimte, comfort en actieradius is de belangstelling voor de e-Tron in heel Europa groot. De startprijs voor de Nederlandse markt bedraagt 82.500 euro. Dit is exact conform de eerder afgegeven prijsindicatie van Autointernationaal.nl . Om geïnteresseerden de kans te geven snel te kunnen bestellen, start Audi een reserveringsproces via de speciale reserveringssite. Potentiële klanten die zich hier registeren en een reserveringsbedrag van 2.000 euro voldoen, komen in aanmerking om als een van de eersten de daadwerkelijke bestelling voor een e-Tron te plaatsen.

AudiJaguarTesla
e-TronI-PaceModel S
EV400 S75 Business
82.500 euro80.330 euro84.880 euro

Audi start dit jaar met de productie van de e-Tron. Dat gebeurt in de CO2-neutrale fabriek in Brussel. De laatste testfase van de eerste volledig elektrisch aangedreven Audi is te volgen op https://www.e-tron.audi/en. Hier zijn ook foto’s en interessante wetenswaardigheden over misschien wel de meest innovatieve Audi ooit te vinden.

Comments are closed.