Audi A6 tijdelijk als S-Line Edition

0

Audi heeft in Nederland wederom een tamelijk beroerde verkoopmaand achter de rug en dus is het tijd voor actie. Dat doet het Duitse premiummerk door de A6 45 TFSI S-line Edition in de aanbieding te gooien.

De Sport uitvoeringen van de A6 Limousine en A6 Avant zijn momenteel te upgraden tot S-line Edition. Dat betekent een pakket extra’s, bestaande uit onder meer MMI Navigatie Plus, de Audi Virtual Cockpit, een geluidsinstallatie van het huis, een telefoon interface, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel, automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie (die elektrisch verstelbaar, verwarmbaar en inklapbaar zijn) en LED verlichting.

Ook het sportieve S-line decoratiemateriaal voor het interieur en exterieur is bij de upgrade inbegrepen. De A6 45 TFSI S-line Edition is er vanaf 66.380 euro. De Avant uitvoering is 3.400 euro duurder.

Reageren is niet mogelijk.