Toyota organiseert Hybrid Switch Dagen

0

Tijdens de Hybrid Switch Dagen maakt Toyota het aantrekkelijk om over te stappen naar een hybride auto. De reden: men ontvangt extra inruilvoordeel, soms zelfs minimaal 3.000 euro.

Zoals de naam ‘Toyota Hybrid Switch Dagen’ doet vermoeden, is de voorwaarde dan wel dat jij dan een hybride Toyota aanschaft. De hoogte van het voordeel is afhankelijk van het model dat je bestelt. Er zijn inmiddels aardig wat hybride Toyota’s beschikbaar: de Yaris, de Corolla reeks, de C-HR en de RAV4. Natuurlijk horen ook de Prius en Camry in dit rijtje thuis, maar die worden door Toyota niet specifiek genoemd. Valt daar te weinig actie eer aan te behalen? Nu jouw verslaggever toch aan het muggenziften is: over de formulering “soms zelfs minimaal 3.000 euro” heeft hij even na moeten denken.

De hoogste inruilbonus ontvang je overigens op een nieuwe C-HR (zie hoofdfoto): minimaal 3.000 euro. Dat kan dus ook 3.050 euro zijn. Het is niet verrassend dat Toyota de hoogste inruilbonus op de C-HR biedt, want van dit model zijn de verkopen met afgerond een derde gedaald. Dat is meer dan het marktgemiddelde, ondanks de facelift. Toyota heeft (nog) geen hybride stadsauto in het assortiment. Bestel jij echter een nieuwe Aygo,  dan ontvang jij minimaal 1.500 euro inruilkorting.

De Hybrid Swith Dagen wordt deze maand in de Toyota showrooms georganiseerd. De dealers vertellen jou graag uitgebreid over de voordelen van het rijden met een moderne, hybride Toyota: gemiddeld 300 euro per jaar benzinebesparing, 20 procent minder CO2-uitstoot, tot 50 procent van de tijd elektrisch rijden zonder ooit te hoeven opladen, geen uitval bij een lege accu en beperkte aanschafkosten in vergelijking tot een elektrische auto. De uiterste registratiedatum is 31 december. De actie geldt niet in combinatie met private lease. Vraag de Toyota dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.