Maximaal 3.000 euro korting tijdens Renault Dealer Dagen

0

Tijdens de Renault Dealer Dagen kan jij een voordeel van maximaal 3.000 euro en een accessoirecheque tot 500 euro bij de aanschaf van een nieuwe Renault uit voorraad ontvangen. De actie duurt nog tot en met zaterdag 10 oktober (of als de betreffende dealer geopend is tot zondag 11 oktober).

Er zijn voordeelmodellen beschikbaar voor bijna elke categorie autorijder: van de stadsauto Twingo tot de grote familie-SUV Espace. De kortingen variëren per model en per bouwjaar, maar bedragen maximaal 3.000 euro. Vraag de dealer naar het juiste voordeelbedrag. Het gaat uitsluitend om zogeheten Euro6D Temp-modellen. Voor de elektrische Zoe en Twingo Electric geldt geen korting, maar de Renault Subsidie ter waarde van 2.500 respectievelijk 1.000 euro.

De accessoirecheque (voor de meeste modellen ter waarde van 500 euro) kan jij naar wens inruilen voor (vooraf te monteren) accessoires, zogeheten after-sales opties, montagekosten, banden, Renault merchandise of de GarantiePlus verlengde garantie. Desgewenst bestel jij tegen meerprijs opties voor een bedrag boven de 500 euro. De cheque geldt op een selectie voorraadmodellen die al dan niet overeenkomen met bovengenoemde voorraad. De Renault dealer kan je hierover uitsluitsel geven.

De actie geldt tot en met 11 oktober, zolang de voorraad strekt, maar niet op Business versies. De uiterste registratiedatum is 30 november. De cheque is niet inwisselbaar voor contant geld. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.