Prijs verlaging voor Ford Mondeo Hybrid

0

Ford heeft het rijden in een Mondeo Hybrid aantrekkelijker gemaakt. Dat was ook wel nodig want afgelopen maand werden slechts 20 exemplaren op kenteken gezet in Nederland. Ford probeert nu het verkoopvuurtje onder de Mondeo Hybrid aan te wakkeren met een prijsverlaging voor de 3 uitvoeringen. Daarbij kan gekozen worden uit een sedan en een 1.500 euro duurdere Wagon.

De line-up start bij de Titanium. Voor de nieuwe basisprijs van 35.400 euro is hij standaard onder meer voorzien van een CVT automaat, het SYNC 3 infomedia systeem, een 8 inch Touch&Swipe screen met navigatie, een audiosysteem met DAB+, automatische airco met 2 temperatuurzones en Keyless Entry met startknap. Ook features zoals sportstoelen met verwarmingsfunctie, Active Noise Cancellation en Multi Colour Ambient Lighting zijn standaard, evenals een elektrisch te verwarmen voorruit en het FordPass Connect modem.

De 37.200 euro kostende Mondeo Hybrid ST-Line (zie fotoserie) onderscheidt zich met zijn body kit, 18-inch lichtmetalen velgen, een specifieke ST-Line grille en sportieve wielophanging. De Wagon is bovendien voorzien van een grote achterspoiler en zwarte dakrails. Vanbinnen wordt de sportieve ambiance versterkt door onder meer de zwarte dakhemel (Wagon), de ST-Line instaplijsten en sportpedalen. Het met geperforeerd leder afgewerkte stuurwiel, de gedeeltelijk lederen bekleding en vloermatten zijn voorzien van de kenmerkende, rode ST-Line stiksels. De standaarduitrusting is identiek aan die van de Titanium uitvoering met  daar bovenop 10-weg elektrisch verstelbare voorstoelen (bestuurdersstoel met memory), en een ‘dip-on reverse’ functie op de buitenspiegels.

De Vignale uitvoering staat aan de top van de line-up en kost 42.050 euro. Kenmerken zijn 10-weg elektrisch verstel-, verwarm- én te koelen Multi-Contour sportstoelen met 11 individueel instelbare luchtkussens en massage functie en geperforeerde lederen bekleding in Charcoal Black of Cashmere Cream. Ook het instrumentenpaneel en de portieren zijn bekleed met leder. Andere features zijn het Premium Sony 390W Audiosysteem met 12 luidsprekers (10 bij de Wagon), een achteruitrijcamera en adaptieve verlichting met Ford Dynamic LED koplampen. De Vignale uitvoering is direct te herkennen aan de 18 inch velgen in Luster Nickel, de aangepaste voorzijde en chromen details op de deuren, deurgrepen en de achterklep.

 

Reageren is niet mogelijk.