Ook in 2021 Renault Easy Life voordeel

0

Ook in 2021 krijg je bij Renault het zogeheten Easy Life voordeel bij aanschaf van een nieuw model. De actiekorting kan oplopen tot 2.800 euro.

Het van vorig jaar bekende Easy Life voordeel keert in 2021 terug in de Renault showrooms. Dit houdt in dat consumenten korting ontvangen bij de aanschaf van een geselecteerde, nieuwe auto. Bij aanvang van dit jaar is er keuze uit 10 modellen met een maximaal voordeel tot 2.800 euro.

Het Easy Life voordeel op de Renault Twingo met benzinemotor bedraagt maximaal 800 euro en voor de Clio is dat 1.300 euro. Bestel je echter de hybride Clio E-Tech, dan kan jij nog eens 200 euro extra korting ontvangen. Zo gaat dat ook bij de Captur (1.300 euro voordeel, 1.800 euro op de stekker hybride uitvoering) en de Mégane Estate (2.300 euro respectievelijk 2.800 euro). Andere modellen waarvoor de Easy Life actie geldt, zijn de Mégane hatchback, de Kadjar en de Espace.

Als rekenvoorbeeld noemt Renault de Mégane Estate E-Tech. Die heeft normaliter een consumentenadviesprijs van 33.090 euro. Voor dit bedrag krijg je dan de Plug-in Hybrid 160 Zen uitvoering. Maar na aftrek van het Easy Life voordeel dient er niet meer dan 2.800 euro betaald te worden. Op de Mégane hatchback bedraagt de korting 2.300 euro. Renault verleidt de aanschaf van een Kadjar of Espace met een Easy Life voordeel van respectievelijk 2.800 euro en 2.300 euro voordeel.

De actie geldt tot en met 3 mei 2021. De uiterste registratiedatum is 30 juni. Het Easy Live voordeel is niet geldig op de Business uitvoeringen, de R.S. versies en de elektrische Twingo plus Zoé (voor deze model geeft Renault tijdelijk een andere korting à 1.500 respectievelijk 3.500 euro). Ook de Scénic en Talisman doen niet mee. De korting wordt niet in combinatie met private lease-acties verstrekt. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

 

Reageren is niet mogelijk.