The New York Auto Show bevestigd voor augustus

0

Vorig jaar was hij geannuleerd vanwege de pandemie, maar dit jaar komt de New York Auto Show terug.

“De show komt dit jaar terug”, zegt Andrew Cuomo, gouverneur van New York. De autotentoonstelling, afgelast in 2020 vanwege Covid-19, zal dit jaar wél worden gehouden, net als andere shows in München, Genève en Chicago. Het Amerikaanse evenement vindt plaats van 20 t/m 29 augustus en tickets zijn verkrijgbaar vanaf 30 juni.

Meer dan 1.000 voertuigen zullen te zien zijn in de Big Apple, met een vloer die bijna volledig gewijd is aan elektrische voertuigen, met 5 indoorbanen en de mogelijkheid voor bezoekers om de auto’s uit te proberen. De show zal ook kunnen rekenen op een uitbreiding van de showvloer met 50 procent tot ongeveer 111.500 vierkante meter. Ondanks alles zal de New York Auto Show 2021 de gezondheidsmaatregelen respecteren met contactloze kaartverkoop, verplichte maskers in de gangpaden, social distancing en schoonmaakprotocollen.

Reageren is niet mogelijk.