Prijs vergelijking Jaguar XE R-Dynamic

0

Jaguar stopt op afzienbare termijn niet alleen met de XF, maar ook met de XE. Daarom worden ook bij dit model de keuzemogelijkheden sterk gereduceerd. Net als de XF is de XE voortaan alleen nog leverbaar als R-Dynamic.

Klanten kunnen bij de XE voortaan kiezen uit de smaken R-Dynamic S, R-Dynamic HSE en R-Dynamic Black. Alle drie zijn ze per direct te bestellen. Standaard beschikken alle R-Dynamic uitvoeringen , die per direct besteld kunnen worden, onder meer over een sportiever gelijnde bumpers, sportstoelen, stoelbekleding van geperforeerd leder, een speciaal R-Dynamic stuurwiel, aluminium interieurafwerking en adaptieve cruisecontrol. De R-Dynamic Black voegt daar zwarte exterieurdetails, zwarte wielen en privacy glas aan toe.

Jaguar Alfa Romeo BMW Mercedes
XE Giulia 3-serie C-klasse
R-Dynamic P250 Veloce 2.0T 280 30i 300
61.993 euro 56.850 euro 55.857 euro 64.882 euro

Qua motorisering beperkt Jaguar de keuze tot de 250 pk sterke 2,0 liter benzinemotor of de even grote dieselunit van 204 pk. De laatste is ook met vierwielaandrijving te krijgen. De basisprijs van de XE R-Dynamic S bedraagt 61.993 euro. 

 

Reageren is niet mogelijk.