Hongqi opent nieuwe showroom in Schiedam

0

Hongqi heeft een tweede vestiging geopend in Schiedam. Stern Premium Cars, dat vanaf 1 januari officieel Hedin Premium Car heet, is importeur en exclusief dealer in Nederland voor het automerk Hongqi. De Chinese autofabrikant heeft al een vestiging in Houten.

Het is de bedoeling dat er volgend jaar nog 2 vestigingen aan het netwerk worden toegevoegd: 1 in de regio Eindhoven en 1 in een nog nader te bepalen regio. Stern is ook actief met diverse diensten voor het merk, zoals een proefrit op locatie en een haal- & brengservice bij onderhoudsbeurten. Hongqi is een van de 27 nieuwe merken op de Europese markt en heeft de ambitie om een plek in het premium segment te veroveren.

Eind september introduceerde Hongqi zijn eerste model op de Nederlandse markt: de E-HS9, een volledig elektrische premium SUV. Deze maand worden de eerste exemplaren aan de klant geleverd. Eind 2023 en begin 2024 worden er door Hongqi naar verwachting 2 nieuwe modellen op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Reageren is niet mogelijk.