Prijs vergelijking Lexus RZ 450e Luxury Line

0

Lexua breidt het aantal uitvoeringen waarin haar elektrische RZ 450e geleverd kan worden uit van 3 naar 4. De nieuwe smaak heet Luxury Line. Deze uitvoering komt tussen de Executive Line en de topversie President Line in het gamma. Hij gaat 75.995 euro kosten.

Ongeacht het uitrustingsniveau beschikt de RZ 450e over 2 elektromotoren (op elke as een exemplaar, dus vierwielaandrijving) met een systeemvermogen van 313 pk. De Lexus kan daarmee in 5,6 seconden vanuit stilstand naar een snelheid van 100 km/u sprinten. Zijn top is 160 km/h. Wordt er rustiger met de RZ 450e gereden, dan kan hij zo’n 400 kilometer ver komen als zijn 71,4 kWh accu helemaal vol is. Snel laden kan met maximaal 150 kW.

Lexus………. Audi………….. BMW…………… Ford………………..
RZ Q8 e-Tron SB iX3 Mustang Mach-E
450e 50 Quattro 98 kWh AWD
Luxury Line Edition High Executive Premium
75.995 euro 73.785 euro 77.462 euro 75.940 euro

De Luxury Line beschikt standaard over 20 inch lichtmetalen velgen, stoelverwarming vóór, automatische airconditioning met 2 temperatuurzones, Lexus Link Connect met 14 inch kleurendisplay, cruise control, kunstleren bekleding, 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, een verwarmingsmogelijkheid van het stuurwiel, dak rails, privacy glass, een elektrisch verstelbare stuurkolom, een elektrisch bedienbare achterklep met kicksensor, Smart Entry, stoelventilatie voor, een head-up display en een geheugenfunctie voor de bestuurdersstoel. Op de vanaf de ‘elektrisch verstelbare stuurkolom’ genoemde zaken na en kleinere lichtmetalen velgen (18 inch in plaats van 20 inch) zitten al deze toeters en bellen ook op de 71.495 euro kostende Executive Line. De President Line kost 79.495 euro en biedt tevens Ulta Suède bekleding, led koplampen, stoelverwarming achter, royalere sfeerverlichting, een dikker audiosysteem van Mark Levinson en uitgebreide parkeerhulp.

Basisversie Comfort Line kost 67.495 euro. Die beschikt over alles wat de Executive Line biedt minus de kunstleren bekleding, de 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, de verwarmingsmogelijkheid van het stuurwiel, dak rails en privacy glass achter.

 

Reageren is niet mogelijk.