Altijd weer die prijzenoorlog: Ford Mustang Mach-E nu vanaf 46.300 euro

0

In navolging van de prijsverlaging die Tesla bij haar Model Y doorvoerde, komt Ford Nederland nu met aangepast tarieven voor de Mustang Mach-E.

De volledig elektrische cross-over is nu al te bestellen voor een consumentenadviesprijs van 46.300 euro. Dit betekent dat de Mustang Mach-E met zijn fiscale waarde van 44.800 euro nu in aanmerking komt voor de SEPP-subsidie van 2.950 euro. Particuliere klanten kunnen nu, na aftrek van deze overheidsbonus, al vanaf 43.350 euro instappen. De Mustang Mach-E beschikt in basisuitvoering over een 72,6 kWh batterij, goed voor een range van 470 km.

De nieuwe prijzen komen bovenop de recente modeljaarupgrades waaronder een met 30 km verhoogd rij bereik (tot 470 km) en een maximale snelle laadcapaciteit van 150 kW voor de Standard Range uitvoering. Ook de batterijverwarming is aangepast met als resultaat een hogere efficiëntie en een effectievere voorverwarming bij snel laden. Hierdoor kan de Mustang Mach-E zijn accu ook bij lagere temperaturen sneller opladen. Daarnaast is het onderstel van de Ford in detail aangepast om de rijkwaliteit naar een hoger niveau te brengen.

 

Zakelijk rijders

Goed nieuws voor zakelijke rijders is de aangepaste prijs van de meest verkochte uitvoering van de Mustang Mach-E, de Premium Extended Range RWD met 91 kWh accu. Deze versie is er voortaan vanaf 54.400 euro.

 

Tijdelijk extra voordeel

Voor een beperkte hoeveel exemplaren van de Mustang Mach-E Standard Range RWD met de oude 70 kWh accu (actieradius 440 km) geldt tijdelijk een nóg lagere basisprijs: 44.300 euro. Ook de voorraadmodellen van de Mustang Mach-E Extended Range RWD 91 kWh is extra bereikbaar geprijsd, namelijk vanaf 52.315 euro. Deze 2 uitvoeringen zijn uitsluitend leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

Reageren is niet mogelijk.