Opel Cascada Supreme Live

0

Nu de zomer voorbij is, is het nogal mosterd na de maaltijd maar aan de andere kant kan het reden zijn om te gaan sparen: de Supreme uitvoering van de Opel Cascada. Hij maakt tijdens de autosalon van Parijs zijn publieksdebuut. De prijs van het actiemodel (want dat is het) volgt in een later stadium.

Onbewust zijn we de Cascada misschien inmiddels een beetje vergeten. De cabriolet is inmiddels al weer 4 jaar oud en dan is inderdaad de verkoopzomer voorbij. Opel brengt de Cascada nu opnieuw onder de aandacht in deze niet te missen carrosseriekleur Pull me Over Red. Voor wie niet graag van de weg gehaald wordt, zijn er de tinten Summit White en Black Meet Kettle.

De Cascada Supreme kenmerkt zich verder door een zwart gespoten grille, idem spiegelkappen en in 2 tinten glanzend zwart uitgevoerde 20-inch lichtmetalen velgen. Optioneel is de Cascada Supreme te leveren met verwarming voor de AGR stoelen en het 3-spaaks stuurwiel. Voor wie niet kan wachten tot komend voorjaar.

Opel Cascada Supreme

Reageren is niet mogelijk.