Renault Captur tijdelijk als Signature Wave

0

De Renault Captur is tijdelijk leverbaar als Signature Wave. De speciale uitvoering kan onder andere in de nieuwe carrosseriekleur Blanc Nacré worden besteld en kenmerkt zich door de exterieuraccenten in Bleu Pacifique voor de stootlijsten, naafkappen en buitenspiegelkappen.

Renault Captur Signature Wave

Renault Captur Signature Wave buitenspiegelkappen met Bleu Pacifique accent.

Verder zijn er “unieke strepen” op het dak. De Captur Signature Wave is tevens te herkennen aan de lichtmetalen 17-inch velgen in Adventure Noir design en aan de Wave badge op de flanken. Het actiemodel is per direct leverbaar. De oplage bedraagt 500 stuks.

Renault Captur Signature Wave

Ook in het interieur onderscheidt de Signature Wave zich van de reguliere uitvoeringen van de Captur. Zo is het actiemodel voorzien van een speciale interieurafwerking met details in Bleu Pacifique, blauw stikwerk en speciale, rundlederen bekleding in de kleur antraciet. Een van de unieke features is dat de omlijsting van de klimaatregeling altijd wordt verlicht in de kleur Bleu Frost.

Renault Captur Signature Wave dashboard

Renault R-Link multimedia & navigatiesysteem

De Captur Signature Wave is gebaseerd op de Dynamique uitvoering. Dit betekent dat ook het Renault R-Link multimedia & navigatiesysteem aan boord is, inclusief DAB+ radio. De uitrusting omvat verder elektronisch geregelde airconditioning, parkeersensoren inclusief achteruitrijdcamera, een regen -& lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en de Renault Handsfree Card.

Renault Captur Signature Wave

De Renault Captur Signature Wave heeft parkeersensoren inclusief achteruitrijdcamera.

Het actiemodel is leverbaar met de turbobenzinemotoren Energy TCe 90, TCe 120 en TCe 120 EDC. De prijzen beginnen bij 23.890 euro en metallic lak is bij de prijs inbegrepen. Voor de TCe 120 versie rekent Renault 25.490 euro. Met EDC automaat kost de Captur Signature Wave 27.090 euro.

Reageren is niet mogelijk.