Toyota start lease-actie

0

Tijdens de Media Markt ‘Gekkenhuis’ actie van woensdag 26 tot en met zondag 30 oktober 2016 zijn de Toyota Aygo, Yaris, Auris (inclusief de Touring Sports) bij de wit&bruingoed gigant verkrijgbaar met een Private Lease aanbod van Justlease.nl. Voor gedegen advies is er zowel een medewerker van dit bedrijf als van Toyota in de Media Markt aanwezig. De auto’s worden afgeleverd en onderhouden bij de officiële Toyota dealer.

Het Private Lease aanbod is tot stand gekomen in nauwe samenwerking tussen Media Markt, Justlease, Louwman & Parqui (Toyota importeur Nederland) en de nationale Toyota dealerorganisatie. De klant kan een Aygo, Yaris of Auris tegen vast maandbedrag kiezen en hoeft uitsluitend te tanken. De Toyota importeur belooft zeer scherpe maandtarieven.

Pieter van der Velden, algemeen directeur Louwman & Parqui: “Als Toyota organisatie zijn wij gedreven om op innovatieve wijze nieuwe doelgroepen aan te boren. We zijn dan ook bijzonder trots dat we, in nauwe samenwerking met onze dealerorganisatie, invulling hebben kunnen geven aan deze unieke actie”. Paul Wassenaar, manager Justlease.nl (gespecialiseerd in Private Lease voor particulieren) voegt daar aan toe: “Justlease.nl is continu in ontwikkeling en op zoek naar de beste service voor de klant. En door intensieve samenwerkingsverbanden zoals met Toyota, maken we de beste prijs en de beste service mogelijk”.

Het instaptarief start bij 169 euro per maand voor de Toyota Aygo bij een looptijd van 3 jaar. De klant wordt volledig ‘ontzorgd’. Hij hoeft alleen nog maar te tanken. Alle overige zaken zoals motorrijtuigenbelasting, allrisk verzekering én onderhoud via de Toyota dealer zijn inbegrepen in het scherpe aanbod. De levering en service vinden plaats bij een officiële Toyota dealer naar keuze van de klant.

Uniek is volgens de Toyota importeur dat de actie al beschikbaar is voor automobilisten vanaf 18 jaar. Uniek is eveneens dat het aantal schadevrije jaren van de berijder geen invloed heeft op het maandtarief naar keuze van de klant.

Reageren is niet mogelijk.