Actienieuws van Audi

0

Audi wil in 2017 een sportieve verkoopstart maken met een serie S-Line Edition actie-uitvoeringen. De modellen die meedoen aan de promotie zijn de A1, de A3, de A4, de A6 en de Q3. Daarnaast breidt Audi haar Lease Edition gamma uit. Alle carrosserievarianten van de A3 (dus met inbegrip van de Cabriolet) zijn er voortaan ook in deze zakelijke actie-uitvoering, net als de A4 en de A6.

De A1 S-Line Edition kenmerkt zich door S-Line exterieurelementen als markante bumpers, een achterspoiler, een diffusor en verchroomde uitlaatsierstukken. Xenon Plus verlichting zorgt voor een hightech tintje. Het interieur van de A1 S-Line Edition biedt het LED lichtpakket, airconditioning, het navigatiepakket, een bestuurdersinformatiesysteem, een armsteun tussen de voorstoelen en een met leer bekleed multifunctioneel stuur. De prijzen beginnen bij 25.655 euro. Voor dit bedrag krijgt u de 3-deurs versie. De A1 S-Line Edition is er ook als 750 euro duurdere 5-deurs Sportback. Het klantvoordeel loopt volgens Audi in beide gevallen op tot bijna 6.000 euro.

Ook de A3 S-Line Edition beschikt standaard over een S-Line exterieurafwerking. Bovendien is MMI navigatie bij de prijs inbegrepen, net als parkeersensoren achter, automatische snelheidsregeling, comfortairconditioning en een geluidsinstallatie van het huis. Voor optimaal licht en zicht zijn er standaard LED koplampen en een licht/regensensor. Details als LED instapverlichting en het lichtpakket maken het actieaanbod compleet. De A3 S-Line Edition is er vanaf 33.310 euro. Voor dit bedrag krijgt u de 3-deurs versie. De 5-deurs Sportback is 1.250 euro duurder en de 4-deurs Limousine 1.750 euro. Voor de Cabriolet komt daar nog eens 7.500 euro bij. Het klantvoordeel loopt volgens Audi op tot bijna 7.800 euro.

De A4 S-Line Edition biedt eveneens het S-Line exterieurpakket. LED instapverlichting met Audi logo is ook van de partij, evenals comfortairconditioning, MMI Navigatie, Audi Connect diensten, een bestuurdersinformatiesysteem in kleur, een geluidsinstallatie van het huis, diefstalalarm en LED koplampen & achterlichten. De A4 S-Line Edition is er in combinatie met alle motoren behalve de 2.0 TDI Ultra. De prijzen beginnen bij 45.055 euro. De A4 Avant S-Line Edition is 2.300 euro duurder. Opvallend is dat Audi voor deze modelreeks geen klantvoordeel noemt.

Dat is ook bij de A6 S-Line Edition niet het geval. Deze actie Audi is verkrijgbaar vanaf 54.775 euro (meerprijs Avant 2.580 euro). De meeruitrusting omvat het S-Line exterieurpakket, MMI navigatie, automatische airconditioning met 4 klimaatzones, LED koplampen, parkeersensoren, een diefstalalarm, Audi Connect, met leer beklede armleuningen, een multifunctioneel sportstuur en LED instapverlichting met Audi embleem.

Wie actie zoekt met een SUV, kan terecht bij de Q3 S-Line Edition. Ook dit model is voorzien van het S-Line exterieurpakket. Dat wordt aangevuld met LED koplampen, het navigatiepakket, volautomatische airconditioning, parkeersensoren achter, een bestuurdersinformatiesysteem in kleur, een geluidsinstallatie van het huis, een omkeerbare bagagevloer, cruise controle en LED instapverlichting met Audi logo. De Q3 S-Line Edition is er vanaf 43.075 euro.

Lease Editions

In 2017 zijn alle A3 carrosserievarianten leverbaar in Lease Edition uitvoering. Die biedt onder meer MMI navigatie (inclusief Audi Connect diensten), een bestuurderinformatie systeem met kleurenscherm, LED koplampen en parkeersensoren achter. De A3 Lease Edition is er vanaf 30.965 euro.

Voortaan is de A4 Lease Edition te combineren met alle motoren. Daardoor is hij er nu vanaf 41.535 euro. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer LED koplampen & achterlichten, comfortairconditioning, MMI navigatie, Audi Connect diensten, een diefstalalarm, een bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en een licht & regensensor.

De Lease Edition uitvoering van de A6 is eveneens te bestellen in combinatie met alle beschikbare motoren. Bij de prijzen vanaf 52.425 euro zijn inbegrepen: MMI navigatie Plus, automatische airconditioning met 4 zones, Audi parkeerhulp Plus, diefstalarm, ambiënte verlichting, Audi Connect en LED koplampen.

Reageren is niet mogelijk.