Ford introduceert Focus Lease Edition

0

Ford levert de Focus voortaan ook in Lease Edition uitvoering.

Met dit actiemodel voor de zakelijke markt hoopt het Amerikaanse merk een flinke vinger in de pap te blijven houden in het C segment, ondanks de komst van nieuwere modellen als de Renault Mégane en facelifts voor de Mazda 3, Seat Leon, Skoda Octavia en Volkswagen Golf.

De Focus Lease Edition beschikt standaard over handbediende airconditioning, navigatie met 8 inch Touch&Swipe screen, Ford SYNC 3 smartphone koppeling, parkeersensoren achter, elektrisch bediende ramen voor & achter, mistlampen, elektrisch verwarmbare & inklapbare buitenspiegels, een armsteun tussen de voorstoelen en cruise controle inclusief snelheidsbegrenzer.

fordfocusleaseedition2

Beschikbare opties zijn onder andere dakreling, 16 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning en een licht/regensensor.

De Ford Focus Lease Edition is leverbaar als 5-deurs hatchback en Wagon met een 1.0 liter benzinemotor van 125 pk of een 1.5 TDCi dieselmotor van 120 pk. De Focus Lease Edition is per direct beschikbaar. De prijzen beginnen bij 22.395 euro (of 349 euro per maand).

Reageren is niet mogelijk.