Jaguar plaagt met XF Sportbrake

0

Jaguar wil nog een keer onder de aandacht brengen dat zij met een stationwagon versie van de XF komt. Dat doet het Britse merk door een tweetal plaagfoto’s te verspreiden. Op één daarvan is het iconische Centre Court van Wimbledon te zien, waar op het gras het lijnenspel van de nieuwe XF Sportbrake is geverfd.

Ian Callum, de designchef van Jaguar (op de foto rechts), en Neil Stubley, hoofd baanverzorging bij de All England Lawn Tennis Club, keken toe hoe baanmedewerkers de witte lijnen van de beroemde tennisbaan transformeerden.

Jaguar is officieel partner van The Championships op Wimbledon 2017 (3 t/m 16 juli) en het Nederlandse Ricoh Open 2017 (12 t/m 18 juni) op Rosmalen. Een mooie gelegenheid voor het merk om de XF Sportbrake ook op het tennisveld aan te kondigen. Zijn debuut staat gepland voor deze zomer.

Reageren is niet mogelijk.