Toyota Aygo in 3 Fashion Editions

0

Toyota introduceert in samenwerking met de populaire Nederlandse mode persoonlijkheden Anna Rike, Manon Tilstra en Larissa Bruin 3 speciale, zogeheten Fashion Editions van de Aygo.

Het drietal luistert naar de namen Sassy, Edgy en Chique. Volgens de importeur hebben ze allemaal een uniek design, maar ook twee grote overeenkomsten: een rijke standaarduitrusting én een scherp private lease tarief: 269 à 289 euro per maand (met een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar). Alle kosten zijn inbegrepen, behalve de brandstof. De klant betaalt dus niet meer apart voor wegenbelasting, verzekering, reparaties en onderhoud. Met het optionele Private FlexLease is het leasecontract al na een jaar maandelijks opzegbaar.

Alledrie de Aygo Fashion Editions zijn uitgerust met een parkeerhulp camera achter, Bluetooth connectiviteit voor telefoonkoppeling en audiostreaming, lichtmetalen 15-inch velgen én een elektrisch bedienbaar canvas dak. Verder is het design van elke uitvoering uniek.

Larissa Bruin is psychologe en styliste en woont in Amsterdam. Ze begon ruim 5 jaar geleden haar blog ‘From Hats To Heels’ en schrijft over mode, reizen en beauty. Samen met Toyota ontwierp ze de Fashion Edition Sassy in de kleur Cool White. Deze uitvoering is met Private Lease te rijden voor 269 euro per maand.

Manon Tilstra is al van jongs af aan gefascineerd door make-up, mode en reizen. Ze blogt en vlogt hier sinds 2012 over op YouTube, Instagram en haar eigen blog. De Fashion Edition Edgy is haar creatie: een uitvoering met rode details (spiegelkappen, bumperelementen, dorpelstrips en naafdoppen) en metallic Charcoal Grey lak. Deze Aygo is met Private Lease te rijden voor 279 euro per maand.

Anna Rike woont in Zwolle en is al 8 jaar fashion blogger. Ze heeft een passie voor outfits en style. Dat is terug te zien in de Fashion Edition Chique, die door haar is ontworpen. Kenmerken zijn verchroomde ornamenten en metallic Midnight Sky Black lak. Deze Toyota is met Private Lease te rijden voor 289 euro per maand.

Reageren is niet mogelijk.