Suzuki introduceert Rhino actiemodellen

0

Suzuki introduceert extra complete Rhino uitvoeringen van de Celerio, Ignis, Baleno, Vitara, S-Cross en Jimny. Het voordeel loopt hierbij volgens de importeur op tot 1.800 euro. De actiemodellen zijn vernoemd naar de zwarte neushoorn die als inspiratiebron diende voor de “krachtige Suzuki’s”.

Het merk maakt zich al 13 jaar sterk voor de bescherming van deze bedreigde diersoort in Mkomazi National Park in Tanzania middels de Suzuki Rhino Club. Mede dankzij deze trouwe steun en inzet groeit het aantal zwarte neushoorns weer. De nieuwe Suzuki Rhino actiemodellen zijn geïnspireerd op dit prachtige project. Je kan de aanleiding een beetje klef vinden, maar als die beesten linksom of rechtsom geholpen worden, dan gaan we daar niet over lopen zeiken.

Terug naar het harde actienieuws van Suzuki dus. De uitrusting Rhino modellen omvat onder andere zilverkleurige spiegelkappen, lichtmetalen velgen, beschermplaten onder de bumpers, een dakspoiler in carrosseriekleur, luxe vloermatten met Nubuk lederen randen en/of een genummerd Rhino logo op de B stijl. Verder is elke Rhino actie-uitvoering uitgerust met (automatische) airconditioning, portable of geïntegreerde navigatie en een geluidsinstallatie. In nagenoeg alle modellen is het mogelijk om de smartphone te koppelen aan het 7 inch multimedia touch screen.

De Rhino actiemodellen staan vanaf 15 mei bij de Suzuki dealer. De prijzen lopen uiteen van 12.999 euro voor de Celerio variant tot 28.499 euro voor de Jimny Rhino met 4×4 aandrijving. De koper helpt mee de zwarte neushoorn te beschermen, want wie een nieuwe Suzuki aanschaft, krijgt 1 jaar donateurschap van de Suzuki Rhino Club cadeau. Of je dit zelf op moet zeggen in 2018 als je van mening bent dat de zwarte neushoorns dan wel voldoende geholpen zijn, is niet bekend.

Comments are closed.