Aston Martin Vantage zonder camouflage

0

Aston Martin verspreidde eerder deze week een plaagfoto van de gecamoufleerde opvolger van de inmiddels 10 jaar oude V8 en V12 Vantage. Later dit jaar zal hij worden voorgesteld. Maar Aston Martin kan beter nu met de definitieve foto’s komen, want het Photoshop is het gelukt om de camouflage te verwijderen.

Het resultaat zie je hier: de nieuwe Vantage in vol ornaat. Je mag er van uitgaan dat het resultaat van de Photoshop behandeling voor 99 procent accuraat is. Het design van de nieuwe Vantage is geïnspireerd door de exclusieve DB10 sportwagen van James Bond in de film Spectre. Daarvan werden slechts 10 straatversies gebouwd. In de vorm van de nieuwe Vantage kan iedereen straks die sportwagen kopen. Onder de kap zit de dubbel geblazen 4,0 liter V8 van Mercedes-AMG.

Nu ben jij officieel aan zet, Aston Martin!

Reageren is niet mogelijk.