Nissan Micra en Juke tijdelijk als N-Line

0

Fans van schapen in wolfskleren opgelet: Nissan introduceert tijdelijk een N-Line uitvoering van de Micra en Juke. Deze gelimiteerde versie is gebaseerd op het uitrustingniveau N-Connecta, kost even veel en is verfraaid met speciale accessoires in de opvallende kleur Nismo rood. Ook het Black Exterior pakket is gratis. Daardoor oogt het actieduo als een sportieve Nissan Nismo. De leverbare carrosseriekleuren zijn Pearl White en Silver.

De N-Line versies kunnen worden herkend aan de rode spiegelkappen, rode strips op de dorpels en rode inzetstukken in de bumpers. Verder zijn er speciale badges op de achterklep en in het interieur. Het actiegebeuren omvat verder N-Line vloermatten, een navigatiesysteem met 7 inch touch screen, een digitale radio en Bluetooth plus smartphone connectiviteit.

Het stuurwiel is met leder bekleed en er is automatische airconditioning aan boord. De buitenspiegels zijn elektrisch verstelbaar en verwarmbaar. Zowel de Micra als de Juke zijn voorzien van mistlampen en lichtmetalen velgen.

De 19.390 euro kostende Micra N-Line is voorzien van de IG-T 90 turbobenzinemotor. Die is, zoals de typeaanduiding al doet vermoeden, 90 pk sterk en aan trekkracht is er maximaal 140 Nm beschikbaar. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde 5-bak.

In het vooronder van de Juke N-Line huist de DIG-T 115 benzinemotor, die goed is voor 115 pk en 190 Nm. Deze Nissan heeft ook een handbak, maar dan met 6 versnellingen. De prijs bedraagt 25.990 euro.

Reageren is niet mogelijk.