Prijs Fiat 500 Mirror bekend

0

Fiat brengt vanaf januari niet alleen een Mirror uitvoering van de 500L en 500X op de markt, maar ook van de gewone 500. Daarvan is nu de prijs bekend: 20.395 euro.

De Mirror actiemodellen zijn uitgerust met het 7 inch Uconnect infomediasysteem dat koppelbaar is met Apple CarPlay en Android Auto teneinde de smartphone in alle veiligheid te ‘spiegelen’ op het display in de auto (vandaar de aanduiding Mirror) zodat de bestuurder zijn handen veilig aan het stuur kan houden. Verder onderscheiden de actiemodellen zich door chromen accenten, speciale blauwe exterieurkleuren en een rijkere standaarduitrusting.

De 500 Mirror, met een klantvoordeel van 1.250 euro, kan worden besteld worden met metalen of stoffen dak (meerprijs 3.000 euro) en is voorzien van de 80 pk sterke TwinAir Turbo 2 cilinder benzinemotor. Deze unit kan gekoppeld worden aan een handgeschakelde of automatische transmissie. Speciaal voor de 500 Mirror is ook de exterieurkleur ‘Blu Italia’ leverbaar. Het interieur is altijd met zwarte sportstoelen uitgevoerd. De standaarduitrusting omvat verder onder meer 16-inch lichtmetalen velgen, automatische, 7-inch infodisplay, parkeersensoren achter, elektrisch verwarmbare & verstelbare spiegels en een regen/lichtsensor.

Reageren is niet mogelijk.