Prijs vergelijking Lexus NX Sport Edition

0

De prijs van de nieuwe Sport Edition van de Lexus NX is bekend. De dynamisch ogende uitvoering is gebaseerd op de Business Line versie en arriveert komende zomer in de showroom. De NX Sport Edition kenmerkt zich door onder andere hoogglans zwarte spiegelkappen en een zwarte ‘spindle’ grille. De speciale, in hoogglanzend zwart uitgevoerde, 18 inch velgen hebben een bronzen afwerking.

Het dashboard en het stuurwiel van de NX Sport Edition zijn verfraaid met zwarte lederen bekleding in combinatie met witte accenten. Het meubilair kenmerkt zich door Tahara Black bekleding. Het interieur kenmerkt zich verder door zilver metallic decoratiepanelen rondom het dashboard en de portieren. De standaarduitrusting omvat onder meer cruisecontrole, automatische airconditioning, LED mistlampen (vóór inclusief bochtenverlichting), parkeersensoren voor & achter, Smart (Keyless) Entry, stoelverwarming vóór (3 standen instelbaar) en een parkeerhulp camera. Net als voortaan bij elke NX 300h behoort een alarmsysteem ook tot de standaarduitrusting.

LexusJaguarLand Rover
NX 4WDXE AWDEvoque 4WD
300h Sport Edition30t Aut. PrestigeSi4 240 Aut. Pure
61.495 euro61.800 euro60.820 euro

De NX Sport Edition beschikt over de bekende, 197 pk sterke hybride aandrijflijn. Dit betekent dat een CVT altijd standaard is. Hij is leverbaar voor prijzen vanaf 59.995 euro. De Sport Edition met AWD is er vanaf 61.495 euro. Als gemiddeld verbruik geeft Lexus 5,5 liter/100 km (CO2-emissie: 127 gram/km) respectievelijk 5,7 liter/100 km (CO2-emissie: 130 g/km) op.

Reageren is niet mogelijk.