Prijsindicatie Jaguar E-Pace P200

0

Voor het modeljaar 2019 voert Jaguar een aantal wijzigingen door in het gamma van de E-Pace. Zo debuteert er een 200 pk sterke benzinemotor, worden elektronisch aangestuurde dempers leverbaar en ‘leent’ de compacte SUV de Smart Setting functie van de I-Pace. De modeljaar 2019 uitvoering arriveert in de herfst bij de dealers.

De E-Pace was al leverbaar met een 2,0 liter benzinemotor in 2 vermogensmaken: 249 of 300 pk. Nu komt daar een variant met 200 pk bij. Deze versie bezorgt de E-Pace een benzineverbruik van gemiddeld 8,2 liter/100 km en 7,7 seconden voor de sprint naar 100 km/u. Als topsnelheid wordt 215 km/u opgegeven De prijs is nog niet bekend, maar reken op afgerond 59.500 euro voor de naamloze basisuitvoering. Jaguar laat weten dat alle benzinemotoren voortaan uitgerust zijn met een partikelfilter.

Nieuw voor modeljaar 2019 zijn verder Adaptive Dynamics ofwel elektronisch aangestuurde dempers waarbij de afstemming wordt aangepast aan de staat van het wegdek. De bestuurder kan daarnaast kiezen uit 2 rij modi: normaal en dynamisch. Ook nieuw is Smart Setting. De auto herkent via kunstmatige intelligentie de bestuurder aan zijn (unieke) sleutel en telefoon. Zaken als airconditioning, positie van de bestuurdersstoel en zelfs de radiozender worden daarop automatisch afgestemd. Smart Setting kan tot 10 verschillende profielen onthouden en werkt via het Bluetooth signaal van de sleutel of telefoon.

Comments are closed.