Prijsvergelijking Lexus RC F-Sport Black Edition

0

Lexus heeft de RC F-Sport Black Edition gepresenteerd. Zoals de naam al aangeeft, staan bij deze speciale uitvoering donkere accenten centraal, zowel aan de buitenkant als in het interieur.

Het actiemodel is gebaseerd op de 300h, de 223 pk sterke hybride uitvoering. Volgens Lexus zijn de donkere decoratie-elementen van de F-Sport Black Edition geïnspireerd op de traditionele Sumi inkt die wordt gebruikt voor Japanse kaligrafie. Deze vloeistof is ook daadwerkelijk in de auto verwerkt, namelijk om de houten panelen op het dashboard mee te kleuren. Het interieur is verder aangekleed met zwarte lederen bekleding die is afgewerkt met oranje stiksels. Tot de uitrusting behoren ook het Lexus Premium navigatiesysteem, het Lexus Safety System+ en stuurwiel verwarming.

Aan de buitenkant kan de F-Sport Black Edition worden herkend aan de donkerchromen ‘spindle’ grille en idem mistlampomlijsting (die laag bij het breedste deel van de grille zijn geplaatst om zo de “krachtige lichtsignatuur” te versterken). Verder zijn er matzwarte accenten op de 19 inch lichtmetalen velgen en de raamomlijsting. De lakkleur van de actie RC is uiteraard ook zwart; Lexus noemt de kleur Graphite Black.

LexusAudiBMWCadillac
RCA5 Coupé Sport4-serie CoupéATS Coupé
300h Black EditionMHEV 252 Pro Line+30i High Executive2.0T Elegance
61.495 euro62.505 euro57.581 euro60.640 euro
ChevroletFordInfinitiMercedes
Camaro Coupé
Mustang Fastback
Q60C klasse Coupé
2.0 i4
2.3 Ecoboost
2.0t S Sport Tech250 Premium+
64.025 euro59.099 euro59.590 euro57.890 euro

De RC 300h F-Sport Black Edition is per direct te bestellen. Lexus vraagt 61.495 euro voor deze actie-uitvoering.

Comments are closed.