Prijs vergelijking Lexus RX (vervolg)

0

Vorige maand publiceerde Autointernationaal.nl een prijs vergelijking van de instapversie van de vernieuwde Lexus RX 450h AWD, de Business Line uitvoering. Die kost 76.995 euro. Nu zijn ook de prijzen van de overige uitvoeringen bekend.

Een trede hoger staat de Luxury Line. Die kost 81.995 euro en heeft als meeruitrusting 20 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren die zijn uitgerust met ICS (Intelligent Clearance Sonar), een elektrisch bedienbare achterklep, een navigatiesysteem, een speaker upgrade van 9 naar 12 exemplaren met subwoofer en een draadloze telefoonlader.

LexusJaguarLand RoverVolvo
RX LangF-PaceDiscovery SportXC90
450h Executive LineP300 PortfolioP250 R-Dynamic HSET8 Twin Engine Inscription
89.595 euro89.920 euro88.200 euro87.995 euro
LexusAudiLand RoverMercedes-Benz
RX LangQ7Range Rover SportGLE
450h President Line55 TFSI
P400 PHEV SE450
99.895 euro101.430 euro101.030 euro100.216 euro
LexusBMWPorscheVolkswagen
RX X5MacanTouareg
450h Premium40iS3.0 TSI R-Line
94.995 euro94.219 euro98.900 euro101.980 euro

Is dit nog niet voldoende, dan kan de RX 450h AWD geleverd worden als Executive Line. Die kost 85.695 euro, of in verlengde L uitvoering met 7 zitplaatsen 89.595 euro. De meeruitrusting t.o.v. de Luxury Line omvat aluminium instaplijsten, automatisch dimmende buitenspiegels met geheugenfunctie, Blind Spot Monitor met Rear Cross Traffic Brake, een CD / DVD speler, een elektrisch bedienbare achterklep met kickfunctie, een 10,4 inch Head-Up display, een premium navigatiesysteem met 12,3 inch centraal geplaatst display en stuurwielverwarming.

Dezelfde carrosserievarianten (normaal en Lang) zijn ook beschikbaar voor de President Line uitvoering van de RX 450h AWD. Die kost respectievelijk 95.995 euro en 99.895 euro. De meeruitrusting t.o.v. de Luxury Line bestaat uit 4-voudig verstelbare lendensteun op de voorstoelen, 10-voudig verstelbare voorstoelen (beide exemplaren hebben een geheugen functie), 20 inch hyperchroom lichtmetalen velgen, adaptieve koplampen met Blade scan technologie, adaptieve variabele vering, een Creditcard sleutel, dashboardafwerking met verlichting, deurafwerking met hout plus verlichting, een elektrisch verstelbare achterbank met verwarming, handmatig bedienbare zonneschermen in de achterportieren, houtafwerking op het stuurwiel plus de middenconsole, instaplijsten met verlichting, een premium geluidsinstallatie van Mark Levinson met 15 luidsprekers, een parkeerhulp camera met Panoramic View Monitor, Semi Aniline lederen bekleding Burbank en een ‘Sport+’ rij modus in de Drive Mode Selector.

Voor diegenen die het graag wat sportiever hebben, is er de RX 450h AWD Premium. Die is er alleen met de ‘normale’ carrosserie. Zijn meeruitrusting t.o.v. de Executive Line uitvoering omvat 20 inch F Sport lichtmetalen velgen, adaptieve koplampen met Blade scan technologie, adaptieve variabele vering, een Creditcard sleutel, dashboardafwerking met verlichting, een elektrisch verstelbare achterbank met verwarming, een F Sport stuurwiel, F Sport aluminium pedalen, een F Sport voetsteun, F Sport elektronische stuurbekrachtiging, een F Sport grille, F Sport instaplijsten, F Sport sportstoelen, F Sport lederen bekleding (Newport), een F Sport logo op de voorspatborden, een F Sport tellerunit, een F Sport versnellingspook, een F Sport voorbumper, handmatig bedienbare zonneschermen in achterportieren, een premium geluidsinstallatie van Mark Levinson met 15 luidsprekers, Naguri aluminium afwerking van de bekerhouder en de deuren (met verlichting), een parkeerhulp camera met Panoramic View Monitor en een ‘Sport+’ rij modus in de Drive Mode Selector. De RX 450h Hybrid AWD Premium kost 94.995 euro.

 

Reageren is niet mogelijk.