Actie van Volkswagen: T-Cross Business en Business R

0

Op het moment dat de nieuwe Ford Puma veel (positieve) publiciteit krijgt, brengt Volkswagen de in dezelfde vijver vissende T-Cross nog een keer onder de aandacht. Dat doet zij door het gamma Business uitvoeringen verder uit te breiden.

Sinds vandaag is ook de T-Cross namelijk ook leverbaar als Life Business en als Style Business R. De instapprijzen bedragen respectievelijk 26.600 euro en 30.225 euro. De nieuwe Business uitvoeringen van de T-Cross zijn per vandaag te configureren en te bestellen.

De Life Business voegt aan de uitrusting van de T-Cross Life onder meer het Executive pakket (navigatie, App Connect, DAB+ en diefstalalarm), Voice Control, Apple CarPlay, automatische airconditioning, parkeersensoren achter en de ‘Mijn Volkswagen’ app toe. Ook standaard zijn Lane Assist, Front Assist met voetgangersherkenning, een in hoogte verstelbare en neerklapbare passagiersstoelleuning met schuiflade, adaptieve cruise controle en 16 inch lichtmetalen velgen. Voor de genoemde instapprijs van 26.600 euro wordt de T-Cross Life Business geleverd als 1.0 TSI met 95 pk en een handgeschakelde 5-bak. Er is ook een 115 pk versie met een extra versnelling (27.920 euro) of met een 7-traps DSG automaat (29.690 euro). Het klantvoordeel op dit actiemodel bedraagt volgens Volkswagen maximaal 1.079 euro.

De Style Business R voegt naast extra features ook sportieve styling elementen toe aan de meest luxe uitvoering van de T-Cross. Naast LED koplampen, Sport Comfort stoelen, sfeerverlichting in het interieur, automatische automatische airconditioning, parkeersensoren voor & achter en zilverkleurige dakrails is de Style Business R ook voorzien van het Executive pakket (zie alinea hier voor), Driving Profiles, Voice Control en de Mijn Volkswagen app. Het sportieve R-Line exterieurpakket, de 17 inch lichtmetalen Sebring velgen en het Privacy Glass vanaf de B stijl maken deze T-Cross volgens Volkswagen helemaal af. De Style Business R uitvoering is leverbaar als 115 pk sterke 1.0 TSI met een handgeschakelde 6 versnellingsbak (30.225 euro) of een 7-traps DSG automaat (31.995 euro). Hij is er ook als extra krachtige (150 pk) 1.5 TSI met standaard de automatische transmissie (34.550 euro). Het te behalen klantvoordeel bij aanschaf van dit actiemodel loopt op tot 1.236 euro.

Reageren is niet mogelijk.