Korting op privélease Toyota Yaris First Edition

0

Ter introductie van de nieuwe generatie Yaris ontvangen klanten van Toyota bij private lease elke maand voordeel op het tarief van de First Edition.

Private lease van de nieuwe generatie Toyota Yaris is al beschikbaar vanaf 299 euro per maand. Ook de rijker uitgeruste uitvoeringen kan men privé leasen. Toyota biedt het introductiemodel van de nieuwe Yaris, de First Edition, zelfs aan met maandelijks 20 euro voordeel. Na de looptijd van 48 maanden is dit opgelopen tot 960 euro korting.

Men betaalt daardoor voor 10.000 kilometer per jaar slechts het maandelijkse actietarief vanaf 339 euro. Dat is inclusief alle vaste kosten. Alleen de variabele kosten, waaronder brandstof, betaalt men zelf nog bij. En er zijn meer gunstige voorwaarden: bij ongewenst inkomensverlies, ontslag bijvoorbeeld, kan men kosteloos opzeggen. Ook is tussentijdse aanpassing van het kilometrage mogelijk. Naast alle reguliere vaste kosten (belastingen, autoverzekering, onderhoud enzovoort) is standaard ook een ongevallen verzekering voor de inzitten bij de prijs inbegrepen.

Je kunt de Yaris First Edition online bestellen. De Toyota dealer bezorgt hem vervolgens gratis thuis. Hij kan ook alle vragen over private lease beantwoorden. Tevens kan de Toyota dealer een offerte op maat verstrekken. Voor het leaseproduct worden de persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. Er geldt echter geen leeftijdsgrens. Toyota hanteert het Keurmerk Private Lease. De lease-adviesprijzen kunnen afwijken per regio of door bijvoorbeeld schadevrije jaren. Er geldt een meerprijs voor extra te rijden kilometers. Vraag de Toyota dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.