Renault biedt Wallbox voordeel of laadtegoed

0

Als jij elektrisch gaat rijden met een nieuwe Renault, dan helpt het Franse automerk jou op weg met een Wallbox met 50 procent korting. Je kan ook kiezen voor een laadtegoed van 500 euro.

Renault komt hiermee mensen tegemoet die graag elektrisch willen gaan rijden, maar opzien tegen de investering van een laadpunt? Het Franse automerk helpt hen op weg met deze actie. Bij aanschaf van een nieuwe Renault Zoe, Kangoo Z.E. of Master Z.E. (de ‘zero emission’ familie), kan men een Wallbox van 11 of 22 kW laten installeren voor minder dan de helft van de prijs.

Mocht het technisch onmogelijk zijn om deze Wallbox te installeren, dan is er een alternatief in de vorm van een 3,7 kW laadpunt. Je betaalt dan 599 euro, Renault retourneert jou 610 euro inclusief basisinstallatie. In plaats van een laadpunt kun je ook kiezen voor een Joulz laadpas, te gebruiken bij alle publieke Nederlandse laadpunten, ook snelle locaties. De pas heeft een waarde van 500 euro inclusief btw en blijft 5 jaar geldig.

De actie geldt tot en met 31 augustus 2020. De voordeelprijs voor het laadpunt is exclusief mogelijk meerwerk. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.