Toyota Private Lease: een Aygo vanaf 199 euro per maand

0

All-in een Aygo rijden via private lease kost nu niet meer dan 199 euro per maand. Toyota heeft daarnaast enkele extraatjes voor je in petto.

Met private lease rijd je een aantal jaar, 4 in dit geval, tegen een vaste prijs. In die prijs zijn alle benodigde vaste autokosten en -diensten inbegrepen: afschrijving, BTW, wegenbelasting, autoverzekering, onderhoud, reparatie, nieuwe banden, pechhulp en bij Toyota zelfs een inzittenden ongevallenverzekering. Toch hoeft private lease niet duur te zijn: de Aygo X rijdt je al op basis van 10.000 km per jaar vanaf slechts 199 euro per maand.

Desgewenst kies je, tegen een kleine meerprijs, een Aygo van een hoger uitrusting niveau, een exemplaar met speciale lak of via FlexLease. Met Toyota Private FlexLease, nu van 20 euro voor 10 euro per maand, kan jij jouw contract na 1 jaar opzeggen zonder beëindigingskosten en zonder opgaaf van reden. Overigens kan jij ook al binnen het eerste jaar kosteloos opzeggen bij ontslag of ongewenst inkomensverlies. Zo loop jij geen risico. Tussentijds aanpassen van de jaarlijkse kilometrage kost jou trouwens evenmin geld.

Je kunt de Toyota Aygo met Private Lease online samenstellen en bestellen. De dealer levert de auto gratis bij jou thuis af. Bij de aanvraag hanteert Toyota Financial Services geen maximumleeftijd. Wel worden jouw gegevens getoetst en geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. De leaseactie voor de Aygo valt onder het Keurmerk Private Lease. De actie geldt tot en met 30 november. De leaseadviesprijs kan afwijken per regio, of bij minder dan 12 schadevrije jaren. Vraag de Toyota dealer naar de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.

 

Reageren is niet mogelijk.