Voorraadvoordeel van Jeep

0

Een nieuwe Jeep Renegade of Compass uit voorraad is nu 1.000 euro voordeliger. Laat jij die korting liggen?

Je kunt jouw nieuwe Renegade of Compass natuurlijk gewoon bestellen. Dan moet je er enkele maanden op wachten. Waarom geen Jeep uit voorraad uitzoeken? Die wordt direct geleverd én jij ontvangt voorraadvoordeel. Het gaat daarbij om een korting van 1.000 euro. Het voordeel geldt bij aanschaf van een nieuwe Renegade uit voorraad of nieuwe Compass uit voorraad. Het gaat om geselecteerd exemplaren van het recente modeljaar 2020.

De Jeep importeur neemt voor het rekenvoorbeeld de Compass 1.3T 130 Limited. Die heeft als consumentenadviesprijs 37.371 euro. Na aftrek van het voorraadvoordeel à 1.000 euro dient er dan nog maar 36.371 euro betaald te worden. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag de Jeep dealer naar de beschikbare voorraad en de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.