Renault komt met scherp private leaseaanbod op Clio Bi-Fuel

0

Private lease contracten voor de Renault Clio Bi-Fuel zijn deze maand extra voordelig. Al vanaf 295 euro per maand is in alle vaste kosten voorzien. De klant betaalt alleen nog de brandstof, maar die zijn voor dit model bescheiden.

Alleen deze maand kan jij voordelig een private lease-contract afsluiten om 60 maanden lang vanaf 295 euro per maand te rijden in een nieuwe Renault Clio. Het bedrag voorziet in alle benodigde vaste kosten, zoals belastingen, autoverzekering, pechhulp en onderhoud. Je betaalt alleen de variabele kosten zelf, in het bijzonder de brandstof. In de Clio 100 TCe Bi-Fuel rijd je echter (vooral) op LPG. Met dit brandstoftype ben je sowieso al voordeliger uit dan met benzine.

Bovengenoemd maandelijks voordeeltarief geldt voor een jaarkilometrage van 6.000 en het uitrusting niveau Zen. In deze vorm is de Clio voorzien van onder meer het Easy Link multimediasysteem inclusief R-Plug & Radio DAB+ en 4 speakers. Vanaf 319 euro per maand rijd je in de Intens uitvoering met onder andere automatische airconditioning, lichtmetalen velgen en LED koplampen.

Naar wens kan jij, tegen een kleine bijbetaling, extra diensten kiezen of een andere looptijd of kilometrage. Vraag de Renault dealer naar alle mogelijkheden en voorwaarden van dit leaseaanbod. Voor deze actie, die tot en met 31 oktober loopt, geldt het Keurmerk Private Lease. Het aanbod heeft uitsluitend betrekking op voorraadmodellen. Er geldt een tarief voor meer/minder te rijden kilometers en een eigen risico. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.