Prijs vergelijking Lexus UX 250h Business & Business F Sport

0

Lexus heeft het gamma van de UX 250h met ingang van het nieuwe jaar uitgebreid met de Business Line en de Business F Sport Line uitvoeringen.

De eerste kost 46.645 euro en heeft als extra uitrusting t.o.v. het standaard uitrustingsniveau 18 inch lichtmetalen velgen met 225/50 R 18 run flat banden, Privacy glass (achterste zijruiten en achterruit), het Safety Pack (bestaande uit parkeersensoren uitgerust met Intelligent Clearance Sonar, Rear Cross Traffic Alert met Auto Brake en een Blind Spot Monitor) en het Smart Entry & Start System.

LexusAudiMercedes-BenzVolvo
UXQ3GLAXC40
250 h Business F Sport35 TFSI S-tronic Business200 Business LuxuryB4 Business Pro
50.345 euro49.045 euro51.095 euro49.995 euro

Voor de UX 250h Business F Sport Line vraagt Lexus 50.345 euro. De meerwaarde van deze uitvoering zit hem in zaken als 18 inch F Sport lichtmetalen velgen, 2-voudig verstelbare lendensteun op de bestuurdersstoel, 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, Active Sound Control, hemelbekleding uitgevoerd in zwart, een 8 inch multi-informatie display, een speciale analoge klok, F Sport logo’s op de voorste zij schermen, F Sport pedalen & voetsteun, F Sport bumpers & grille, F Sport stuurwiel & pook knop (beiden bekleed met geperforeerd leder), F Sport instaplijsten, F Sport voorstoelen, LED mistlampen met bochtenverlichting, een  LFA centraal geplaatst instrumentarium, schakel flippers achter het stuurwiel, verwarming van de voorstoelen en Stoffen / Tahara bekleding.

 

Reageren is niet mogelijk.