Suzuki Swift tijdelijk met extra inruilvoordeel

0

De Suzuki dealers hebben een voorraad Swift exemplaren geselecteerd waarop klanten 1.500 euro extra inruilvoordeel ontvangen. Daarbovenop kan men ook profiteren van de zogeheten Upgrade Deal.

Wees er dus snel bij voordat de (beperkte) voorraad van de Suzuki Swift uitverkocht is. Want nu ontvangt men bij aankoop van een nieuw exemplaar bovenop de waarde van de inruilauto 1.500 euro extra inruilvoordeel. De actie geldt voor de Swift 1.2 Comfort en de Swift 1.2 Select (ook met automatische transmissie) uit de geselecteerde voorraad.

Daarnaast kan men gebruikmaken van de Upgrade Deal. Daarmee loopt het voordeel verder op. Deze deal bestaat uit voordelig geprijsde accessoires voor de Swift 1.2 Comfort en Swift 1.2 Select. Men heeft de keus uit een Interieur pakket (nu voor 595 euro), een Exterieur Light pakket (534 euro) en het Exterieur Pakket, waarvoor men nu geen 1.427 euro, maar slechts 995 euro betaalt.

Suzuki geeft als rekenvoorbeeld de Swift 1.2 Select Smart Hybrid uitvoering. Die heeft officieel een consumentenadviesprijs van 19.205 euro. Maar na aftrek van het extra inruilvoordeel (1.500 euro) bedraagt de actieprijs 17.705 euro. Indien men ook het Exterieur pakket mee bestelt (consumentenadviesprijs 1.427 euro), dan krijgt men in het kader van de Upgrade Deal hierop 432 euro, waardoor het pakket nog maar 995 euro kost. Het totale voordeel bedraagt zodoende 1.932 euro.

De actie geldt zolang de voorraad strekt en is niet van toepassing op de Business Select uitvoeringen. De aanbieding is ook niet combineerbaar met (private) lease. Vraag de Suzuki dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.