Tot 4.000 euro voorraadvoordeel op Jeep Renegade en Compass

0

Jij kan geld overhouden bij het kopen van een nieuwe Jeep Renegade of Compass! Tijdens de zogeheten Jeep Days ontvang jij 3.000 euro of zelfs 4.000 euro voordeel op voorraadmodellen.

Deze maand organiseren de dealers de Jeep Days. Speciaal voor deze actieperiode ontvangt men voorraadvoordeel op een nieuwe Renegade of Compass. Meestal circa 3.000 euro, maar het voordeel kan oplopen tot wel 4.000 euro. Het gaat met name om geselecteerde exemplaren van de Renegade in Limited uitvoering en om diverse Limited plus Night Eagle versies van de Compass. Belangrijk om te vermelden is dat de actie ook geldt voor de nieuwe plug-in hybride versies van de Renegade en Compass, de zogeheten 4xe modellen.

Alle bovengenoemde varianten zijn met voordeel beschikbaar. Jeep geeft als rekenvoorbeeld de Compass 4xe 190 Limited Business. Die heeft, inclusief extra accessoires, een consumentenadviesprijs van 47.934 euro. Na aftrek van het voorraadvoordeel à 3.000 euro hoeft er echter slechts 44.934 euro betaald te worden.

De actie geldt tot en met 31 januari, maar zolang de voorraad strekt. Vraag de Jeep dealer naar de volledige actievoorwaarden en naar de beschikbare voorraad.

Reageren is niet mogelijk.