All Inclusive Deals bij Seat: alles erop en eraan, zonder bij te betalen

0

All-inclusive naar Ibiza zit er momenteel nog even niet in, maar met de All Inclusive Deals presenteert Seat naar eigen zeggen toch een Ibiza (of Arona) met alles erop en eraan, zonder bij te betalen. De Business Intense pakketten voor beide modellen (met onder meer het Media System Navi, Full Link technologie en parkeersensoren voor & achter) zijn tijdelijk ‘all-inclusive’. Daarmee is de Ibiza Style Business Intense er nu al vanaf 19.900 euro . De Arona Style Business Intense kost tijdelijk niet meer dan 24.300 euro.

De Ibiza Style Business Intense heeft naast volautomatische airconditioning, cruisecontrol en Seat Connect ook het mediasysteem Navi met 8 inch touchscreen en Full Link smartphone-integratie, parkeersensoren voor & achter, een achteruitrijcamera en donker getinte ramen achter. Doordat het uitgebreide pakket  extra’s niet in rekening wordt gebracht, is de Ibiza Style Business Intense er tijdelijk al vanaf 19.900 euro. Het totale klantvoordeel loopt hierbij op tot 2.000 euro. Via Seat Private Lease is de Ibiza Style Business Intense all-inclusive én zorgeloos te rijden voor een vast bedrag vanaf 325 euro per maand.

Ook voor de Arona Style levert Seat het Business Intense pakket tijdelijk gratis. Bovenop alle extra’s van de soortgelijke uitvoering van de Ibiza zijn ook Park Assist (automatische parkeerhulp), een licht- & regensensor, Keyless entry/go, adaptieve cruise controle, een draadloze telefoonlader, inklapbare & verwarmde buitenspiegels en een automatisch dimmende binnenspiegel all-inclusive. Men hoeft hiervoor dus niet bij te betalen. De Arona Style Business Intense is er tijdelijk vanaf 24.300 euro. Dat betekent een klantvoordeel van 3.075 euro. Zorgeloos rijden voor een vast maandbedrag kan via Seat Private Lease vanaf 379 euro.

Klanten kunnen bovenop de All Inclusive Deal kiezen voor een Upgrade met daarin Full LED-koplampen en Virtual Cockpit. Daarbij loopt het voordeel op tot 4.000 euro.

Reageren is niet mogelijk.