Private Lease Weken bij Renault

0

Tijdens de Renault Private Lease Weken zijn er scherpe tarieven op een aantal populaire modellen. Zoals 269 euro per maand voor de Clio.

“In deze onzekere tijden hoef jij je geen financiële zorgen te maken over je auto. Rijden met private lease kan namelijk voor een vast bedrag per maand”, zo meldt Renault. In alle vaste benodigde zaken (belastingen, verzekering, onderhoud) is voorzien. Men hoeft alleen nog te tanken (en de auto af en toe te wassen). En zolang de Renault Private Lease Weken duren, zijn de maandtarieven laag.

Al vanaf 249 euro per maand rijd je de Renault Twingo. Voor 30 euro meer kun je de elektrische variant privé leasen. De Clio met airco, audiosysteem en voetganger/fietsdetectie rijd je nu al vanaf 269 euro per maand. Deze tarieven gelden bij 60 maanden looptijd en 6.000 km/jaar. Ook privélease van de Renault Captur is nu extra voordelig: vanaf 339 euro per maand. Daarvoor rijd je 10.000 km/jaar, 60 maanden lang.

De actie geldt ook voor de modellen Zoé, Mégane (Estate) en Kadjar. Het Keurmerk Private Lease geldt op alle actiemodellen. Voor het leaseproduct geldt een financiële acceptatieprocedure en worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. De leaseadviesprijs is inclusief btw en kan per provincie enigszins verschillen. Variabele kosten als wasbeurten en brandstof zijn niet inbegrepen. Vraag de Renault dealer naar de volledige voorwaarden van de actie en het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.