Smart modellen tijdelijk 6.000 goedkoper

0

Smart haalt tijdelijk 6.000 euro af van de nieuwprijs van een elektrische EQ Fortwo, EQ Fortwo Cabrio en EQ Forfour. De korting geldt zowel voor de huidige voorraad als voor nieuwe exemplaren. Een elektrische Smart is dankzij de korting nu te rijden vanaf 17.995 euro. De actie loopt tot 31 maart 2021.

De genoemde prijs van 17.995 euro geldt voor een Smart EQ Coupé of EQ Forfour in de basisuitvoering Essential. Uiteraard hebben duurdere varianten zoals de Comfort en Comfort Plus een hoger prijskaartje, maar ook op die modellen is de korting van 6.000 euro van toepassing.

Smart heeft de kortingsactie ‘Electric Premium Deals’ genoemd. De korting van 6.000 euro is een vast bedrag en geldt voor alle modelvarianten. Ook handig te weten: de korting heeft geen invloed op de fiscale waarde van de modellen op voorraad. De korting geldt niet voor private lease of operational service lease contracten.

De Smart EQ Fortwo en EQ Forfour hebben dezelfde aandrijflijn, bestaande uit een 17,6 kWh lithium ion batterij en een elektromotor van 82 pk / 160 Nm. De EQ Forfour komt op papier ongeveer 130 kilometer ver op een volle acculading (gemeten volgens de WLTP norm). De EQ Fortwo heeft met 135 kilometer een iets grotere actieradius.

Reageren is niet mogelijk.