Prijs indicatie DS 4

0

De ene dag is de andere niet. Gisteren had Autointernationaal nog geen informatie waar het prijs indicatie touw aan vast geknopen kon worden, maar vandaag wel. In dit nieuwsbericht lees je dus wat de nieuwe DS 4 ongeveer in Nederland gaat kosten!

DS Automobiles opent als eerste de orderboeken voor de 4 La Première. Deze super luxueus uitgeruste versie gaat afgerond 52.500 euro kosten. Bij de prijs inbegrepen is stekker hybride techniek met een systeemvermogen van 225 pk. Daarmee is deze DS 4 fors duurder dan andere premium C segment hatchbacks zoals de Audi A3 Sportback 40 TFSI e (vanaf 40.990 euro) en de Mercedes-Benz A 250e (47.575 euro), maar je krijgt dan een standaarduitrusting om je vingers bij af te likken (zie het nieuwsbericht van gisteren).

Hij wordt pas tegen het jaareinde losgelaten door de dealers, maar enthousiaste klanten kunnen hun exclusieve DS 4 La Première versie nu al reserveren. Er is keuze uit 2 carrosseriekleuren (het voor de introductieversie unieke Gloss Grey en Crystal Pearl; in beide gevallen in combinatie met zwarte lak voor het dak) en daarnaast zijn er diverse opties, waaronder grotere 20 inch velgen.

Zodra de reguliere versies van de DS 4 op de markt verschijnen, zal er ingestapt kunnen worden voor afgerond 32.000 euro. Voor dit bedrag krijgt de klant de Chic versie met 130 pk sterke 3 cilinder turbobenzinemotor en een 8-traps automaat. Er zijn geen handgeschakelde uitvoeringen. Wel zijn er diverse luxe niveaus. De royaalst met toeters en bellen behangen Grand Chic uitvoering gaat afgerond 45 mille kosten. De upgrade naar de 180 pk sterke 4 cilinder 1,6 liter turbobenzinemotor kost minimaal 3.500 euro.

 

 

Reageren is niet mogelijk.