‘Plug-in to the Summer’ actie van Jeep voor de Compass

0

Als jij nu een nieuwe Jeep Compass koopt, dan kan jij deze SUV in augustus gratis laten upgraden naar de 4xe plug-in hybride uitvoering. Dat scheelt jou niet alleen 3.100 euro, maar ook veel benzine.

Heb je de nieuwe Compass op het oog, dan is het nu de ideale tijd om die te bestellen. De Jeep dealer biedt jou namelijk in augustus een gratis upgrade aan: van de benzineversie met DDCT automaat naar de plug-in hybride uitvoering. En dat heeft dus meerdere voordelen!

Allereerst bespaar jij fors op de meerkosten. De meerprijs van de stekker hybride techniek (3.100 euro) wordt namelijk als korting op jouw aankoop verrekend. Ten tweede beschik jij met de ‘4xe’ plug-in aandrijflijn over de nieuwe vierwielaandrijving van Jeep op basis van krachtige elektromotoren. “Dit systeem komt de veiligheid, prestaties en terreinvaardigheid ten goede”, zo schrijft de importeur in haar persbericht. Tot slot breng jij, door zoveel mogelijk elektrisch te rijden, zowel de brandstofkosten als de uitstoot omlaag. Dat is niet alleen goed voor het klimaat, maar ook voor jouw bankrekening.

De gratis upgrade geldt voor de Jeep Compass in de uitvoeringen Limited, 80th Anniversary en S. Daarnaast kan je kiezen voor de Compass Trailhawk 4xe, ook al is deze niet in benzine uitvoering leverbaar. In plaats van 150 pk vermogen (van de 1,3 liter benzineversie met DDCT automaat) beschik je in de plug-in uitvoering over een systeemvermogen van 240 pk.

Het voordeel geldt tot en met 31 augustus 2021 en alleen bij de dealers die deelnemen aan de zogeheten ‘Plug-in to the Summer’ actie. Het aanbod geldt niet op de Compass Limited Lease Edition. Alleen particuliere en klein zakelijke klanten kunnen profiteren van de actie. Het aanbod is niet combineerbaar bij lease en niet beschikbaar voor wagenpark beheerders. Vraag de Jeep dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.