Renault biedt tijdelijk extra voorraadvoordeel

0

De nieuwste Renault modellen zijn snel leverbaar en gaan de deur uit met extra voorraadvoordeel tot 2.000 euro: dubbel reden dus om langs te komen bij de dealer of om online een exemplaar te reserveren.

Zoek jij een nieuwe auto? Kom langs bij de Renault dealer of kijk op de voorraad site van het merk. Daar vind je de nieuwste uitvoeringen van populaire modellen van de Franse autofabrikant die snel leverbaar zijn. Verder ontvang je tot 2.000 euro voorraadvoordeel bij aanschaf van een geselecteerd exemplaar.

De Renault voorraad bestaat uit een variatie aan benzine- of dieselauto’s, hybride modellen, PHEV varianten en volledig elektrische personenwagens. Sommige zijn extra rijk uitgerust. Het gaat om gewilde modellen zoals de stadsauto Twingo, de compacte Clio, de ruime Mégane Estate en de SUV Captur. Maar wees er snel bij want van sommige modellen zijn de voorraadexemplaren op één hand te tellen.

Renault geeft als rekenvoorbeeld de Twingo E-Tech Electric (foto). Daarvan zijn er nu exemplaren op voorraad die als consumentenadviesprijs inclusief extra accessoires 22.285 euro hebben. Maar na aftrek van het voorraadvoordeel van 1.500 euro mag deze Renault nu weg voor een actietarief van 20.785 euro. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Geen van de geadverteerde modellen is (eerder) op kenteken gezet. Vraag de Renault dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.