Toyota zwaait de Aygo uit

0

De dagen van de Toyota Aygo zijn geteld. Maar anders dan de zustermodellen Citroën C1 en Peugeot 108, krijgt de Japanse editie van de stadsauto wel een opvolger: de Aygo X. Dit betekent dat de uit 2014 stammende editie met pensioen kan.

Om de voorraad onverkochte exemplaren op te ruimen, biedt Toyota tijdelijk 750 euro voordeel op de Aygo X-Cite Ultimate. “Zo betaal je slechts de helft van de extra uitrusting zelf”, aldus de importeur. De Aygo X-Cite Ultimate is gebaseerd is op het X-Play uitrustingsniveau en biedt als extra’s 15 inch lichtmetalen velgen (zwart gepolijst in 10-spaaks design), privacy glas, mistlampen, zwart metallic bumperaccenten vóór en een zwart metallic ornament voor de A stijl. Het interieur is verrijkt met een automatische airconditioning, donkere hemelbekleding, een schemersensor, een zwart metallic centraal instrumentenpaneel en zwart metallic omlijsting van de ventilatieroosters.

Volgens Toyota zijn al deze extra’s op de X-Cite Ultimate uitvoering ruim 1.500 euro waard. Men betaalt echter slechts de helft, zodat er sprake is van een voordeel van 750 euro. Het factuurbedrag voor de 5-deurs Toyota Aygo 1.0 VVT-i X-Cite Ultimate met handbak is 16.350 euro. De actie geldt zolang de voorraad strekt. Vraag de Toyota dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.