Renault introduceert E-Tech Engineered uitvoeringen

0

Renault introduceert de zogeheten ‘E-Tech engineered’ uitvoeringen. Dat is een nieuw uitrustingsniveau dat exclusief beschikbaar is op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid versies van de Arkana, Mégane Estate, Clio en Captur.

Volgens de Renault importeur zijn de E-Tech Engineered uitvoeringen gebaseerd op het design van de nieuwe Mégane E-Tech Electric. Daarmee worden onder andere titanium accenten op onder meer de voorbumper met F1 blade bedoeld.

RenaultEtechEngineered

Een ander onderscheidend detail is het ruitvormige logo van het merk plus de modelletters in glanzend zwart op de voor- en achterzijde van de auto.

RenaultEtechEngineered6

De algehele look wordt afgemaakt door een ‘E-Tech Hybrid’ of ‘Plug-in Hybrid’ badge op de achterklep.

RenaultEtechEngineered4

Een laatste kenmerk is de grafische ‘handtekening’ op het bestuurdersportier.

RenaultEtechEngineered2

De E-Tech Engineered modellen zijn verkrijgbaar in verschillende carrosseriekleuren en bezorgen de diverse modellen (Arkana, Mégane Estate, Clio en Captur) volgens Renault een extra modern tintje. Je kan er ook gewoon de merk karakteristieke Cupra look in zien …

RenaultEtechEngineered7

Binnenin onderscheiden de E-Tech Engineered uitvoeringen zich titanium stiksels op de bekleding en goudkleurige accenten op het dashboard en de ventilatieopeningen. Een ander specifiek kenmerk is de letter ‘E’ op het stuurwiel.

RenaultEtechEngineered3

Prijzen volgen in een later stadium.

 

Reageren is niet mogelijk.